Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Riba


 

Mjesečni horoskop - 01.12.2018. do 31.12.2018.

LJUBAV: Ovog mjeseca možete očekivati ljubav ili avanturu s nekim koga poznajete jako dugo. Moguće je da se iz toga ostvari i jedna prava dugoročna veza. Tko bi rekao da se među prijateljima krije vaša prava ljubav? Od početka mjeseca vi ste otvoreni spram ljudi i spremni na novu ljubav. To će vam se i ostvariti. U društvu ćete biti rado viđeni član pa ćete uživati u druženju kakvom niste već dugo vremena. Ovo je vrijeme u kojem se trebate malo opustiti i prepustiti blagdanskom duhu. Budite pozitivni i nazad ćete dobiti puno više nego ste dali.

POSAO: Pripazite na samom početku mjeseca, ali odmah nakon toga imat ćete prilike za odlične poslove pogotovo u vezi s inozemstvom. Jupiter vam otvara nove poslovne mogućnosti na svakom koraku, problem je samo kako pravilno odabrati. Što ste mlađi i ambiciozniji prilike pred vama bit će bolje. Nemojte se samo previše opuštati jer imate i jaku konkurenciju koja se za sad ne će javno sukobiti s vama, ali radi vam iza leđa. Imate li nove ideje, pokrenite ih sredinom mjeseca. Ako tražite posao, smiješi vam se odlična pozicija!

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično, ali morate malo pripaziti kako hodate. Mogli biste se spotaknuti ili pokliznuti te ozlijediti.

loading...