Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Riba


 

Mjesečni horoskop - 01.04.2019. do 30.04.2019.

LJUBAV: Travanj započinje s Venerom u vašem znaku, pa je ovo razdoblje u kojem ćete biti oduševljeni jednostavnijom i skromnijom stranom života. Najvjerojatnije nećete željeti zvijezde kako biste se osjećali sretno, zadovoljno i voljeno. Ako ste sami, prestanite trošiti energiju na bjesomučnu potragu za partnerom. Posvetite se sebi i partner će doći sam od sebe. Nemojte sebe procjenjivati samo kroz usluge koje činite drugima. Učinite nešto lijepo samo za sebe, nitko vam neće zamjeriti.

POSAO: Sunce koje se nalazi u vašoj 2. Kući prihoda sve do 20. travnja pojačava važnost novca u vašem životu. Trebali biste uložiti svoj novac u neka dugoročna ulaganja ili vlastitu edukaciju. Nemojte se dati prestrašiti manjom financijskom nestabilnošću koja će ojačati 18. travnja kad se Merkur počinje kretati kroz vašu 3. Kuću komunikacije. Ulaskom Sunca u tu istu Kuću 20. travnja situacija se bitnije popravlja te postoji mogućnost da ćete naletiti na jednu pouzdanu osobu koja će vam pomoći.

ZDRAVLJE: Ovaj mjesec se slobodno posvetite sebi i svom zdravlju. Upišite se na neki sport ili šetajte kroz prirodu. Ne zaboravite isključiti telefon prije nego legnete!

loading...