Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Vodolija


Mjesečni horoskop - 01.04.2019. do 30.04.2019.

 

LJUBAV: Ključna riječ ovog mjeseca za vas je sloboda. Želite eksperimentirati s nečim novim. Sunce u vatrenom Ovnu do 20. travnja podupire ovu vašu želju. Venera u Biku mogla bi imati jak utjecaj na odnose u vašoj vezi. Htjet ćete i sigurnost pa ćete od partnera tražiti jedno, a sami ćete se ponašati u suprotnosti s vašim očekivanjima od njega, no zato će se krajem mjeseca ponovno ojačati vaša želja za istraživanjem. Pripazite kako ne biste ostali bez veze koju zapravo želite!

POSAO: Sunce u vašoj 3. Kući informacija donosi vam nove ideje koje ćete morati brzo prilagođavati trenutnoj situaciji u kojoj ćete se nalaziti. Ubrzavanje poslovnog ritma vjerojatno će vas izluditi, ali čini se kako je to sad neophodno. Merkur od 18. travnja upozorava vas da dovršite poslove na vrijeme kako biste ulaskom Sunca u znak Bika mogli čisti započeti nove velike projekte. Kraj mjeseca bit će vam vrlo poslovno kreativan.

ZDRAVLJE: Stanje je tako-tako. Ništa vam ne fali, ali ne osjećate se sto posto spremni. To je zbog malo niže energije kojoj će ipak trebati još Sunca kako bi se skroz napunila.

loading...