Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Vodolija


Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

LJUBAV: Obitelj vam je na prvom mjestu, jer ste je malo zanemarili zbog obaveza na poslu. Budite pažljiviji u planiranju vremena kako biste ostavili dovoljno mjesta za obaveze kod kuće, kako vas ukućani ne bi zaboravili. Sredina mjeseca vam je nepovoljan period, i upravo tada bi bilo dobro imati podršku kakva vam u takvim trenucima treba. Iznenadite partnera malim znacima pažnje, Neptun će vam dati dovoljno dobrih ideja jer je cijeli listopad u povoljnim konstelacijama prema vašem znaku. Opuštanje neka vam bude na prvom mjestu, zadnja dva mjeseca godine bit će naporna.

POSAO: Izbjegavajte bilo kakve "pametne" odluke sredinom mjeseca, pokušajte ostati usmjereni na ciljeve koje ste zacrtali unatoč nepovoljnim danima. Jednostavno budite ono što jeste, ne dajte se smesti i izbaciti sa staze koju ste odabrali. Rezultati će se pokazati vrlo brzo, stoga morate biti spremni na sve udarce koji će stizati i nadvladati ih svojom poslovičnom otpornošću na stres.

ZDRAVLJE: Unatoč sumanutom rasporedu, zdravlje će ovoga mjeseca biti uglavnom dobro, jedino malo pripazite na moguće prehlade.

loading...