Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Vodolija


Mjesečni horoskop - 01.12.2018. do 31.12.2018.

 

LJUBAV: Zauzeti Vodenjaci ovoga će mjeseca riješiti nesuglasice s partnerom i obitelji. S druge strane, ako veza nije previše jaka, početak mjeseca mogao bi donijeti prekide u slučaju kada situacija nije jasno definirana. Općenito, ovog mjeseca bi vam bilo bolje okrenuti se prijateljima i druženju s njima, prepustite da vas događanja vode, ostavite svoju urođenu tvrdoglavost i želju za novim malo po strani. Jednostavno, nije vrijeme za pretjeranu aktivnost na bilo kojem privatnom polju.

POSAO: Ovog mjeseca dobit ćete dvije oprečne ponude u kojima ćete se pronaći, ali nikako ih nećete moći ostvariti obje. Odlučivanje što ćete i kako oduzet će vam prilično i vremena i energije. Nemojte odmah očajavati! Prepustite se intuiciji i ona će vas odvesti na pravi put. Morat ćete se dodatno prilagoditi i vjerojatno potrošiti još jedan dio svog slobodnog vremena kako biste sve postavili na noge, ali na kraju vi ćete biti pobjednik dana. Kraj mjeseca donijet će vam utjehu u obliku financijske dobiti.

ZDRAVLJE: Cijeli mjesec ćete biti iznimno napeti pa su vam živci na udaru. Budite pametni i nađite nešto gdje ćete izbacivati stres prije nego vas ozbiljno ugrozi.

loading...