Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Jarac


Mjesečni horoskop - 01.02.2019. do 28.02.2019.

LJUBAV: Venera vam donosi pun izraz svoje ljubavi i ljepote. Bit ćete izrazito kreativni, lijepi i zračit ćete posebnom energijom. Privlačit ćete druge lijepe ljude, stvari i situacije u svoj život. Slobodno svo svoje slobodno vrijeme dajte prijateljima i voljenima jer ćete zauzvrat dobiti i više nego što ste dali. Uživat ćete u svakom trenutku kojeg provedete s njima. Potrošite nešto novaca na sebe, kako biste se uljepšali i počastili. S partnerom ćete imati strasne večeri, a moguć je i začetak novog života.

POSAO: Početak mjeseca neće biti baš najbolji, ali nemojte odmah imati krive zaključke. Po jutru se dan poznaje, za vas ne vrijedi. Početak je svadljiv, moguće su neke kazne, pojačana potrošnja novca i slično, ali čim počne drugi dio veljače  situacija će se korjenito promijeniti u vašu korist. Bit ćete spremni za početak jednog velikog projekta, moguće i samostalnog posla ili dodatne obveze. A vaša karijera će biti u brzom usponu. Samo budite strpljivi i smireni na početku da si ne pokvarite kasnije dane.

ZDRAVLJE: Ovog mjeseca moguće su prehlade, prolazne viroze i sve bolesti koje napadaju stresom oslabljene organizme. Poboljšajte prehranu i više se odmarajte i ne bi trebalo biti većih problema.

loading...