Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Rak


Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

 

LJUBAV: Većina pripadnika ovog znaka već sad uživa u blagodatima ljubavi s osobom koja ima je pomutila pamet. Ono što će vam pokvariti radost je ljubomora koja će biti izrazita i kod vas i kod partnera. Komunikacija bi mogla zakazati jer nećete moći izraziti strast koja vas obuzima. Postoji li u svemu tome neka treća osoba, ona bi mogla pokupiti sve za što ste se vi trudili i radili. Pokušajte se malo smiriti, ohladiti i iskreno razgovarati sa svojim partnerom ako vam je stalo do veze koju imate. Kraj studenog donijet će vam najveće suparništvo mjesec pa do tada pokušajte riješiti probleme koje imate.

POSAO: Kretanje Jupitera u odnosu na Sunce u znaku Strijelca donosi vam veću količinu novaca. Moguće je da se to dogodi i na igrama na sreću, stoga ovaj mjesec konačno uplatite svoj listić! Komunikacija na stranim jezicima ili sa s ljudima iz inozemstva bit će vam vrlo naklonjena pa na tom poslovnom području možete očekivati veliki uspjeh. Sredina mjeseca donosi vam dodatne obveze. Ako niste sigurni da ćete sve moći obaviti na najbolji mogući način, odbijte ih u samom početku. Naravno, diplomacijom prije svega.

ZDRAVLJE: Cirkulacija bi vam mogla biti lošija. Nastojte se više kretati i ako je moguće pojačati tjelovježbu. Smanjite unos crne kave, dovoljno vam je stresa i ovako.

loading...