Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Rak


Mjesečni horoskop - 01.01.2019. do 31.01.2019.

 

LJUBAV: Obveze vezane uz obitelj uzet će prilično maha pa ćete se osjećati vrlo opterećenima, a bez pravog autoriteta. Morat ćete biti još malo strpljivi jer Sunce ističe vašu povezanost s roditeljima i ovisnost o njima. Igranjem karti na otvoreni način oslobodit ćete se svega te konačno zadobiti autoritet u svojoj obitelji! Slobodni Rakovi najbolje mogu iskoristiti sredinu mjeseca koja će im donijeti najkvalitetnija poznanstva te moguće dugoročne veze.

POSAO: Početak godine neće donijeti ništa posebno. Pokušavat ćete se vratiti u svakodnevnicu nakon blagdana koji vas uvijek odvedu u neku drugu dimenziju. 23. siječnja je prijelomni datum kad po vas stvari kreću zbilja nabolje. Očekuje vas promaknuće, novi posao ili veći zaokret u poslovnom smislu koji će biti vrlo pozitivni za vas, čak i ako ne uvidite cjelokupnu sliku odmah isti čas.

ZDRAVLJE: Kao i svake godine u siječnju vaša najveća briga su nagomilane kile. Budite pažljiviji s prehranom i krenite se više kretati kako biste skinuli višak kila.

loading...