Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Lav


Mjesečni horoskop - 01.04.2019. do 30.04.2019.

 

LJUBAV: Sunce se kreće kroz vašu 9. Kuću dalekih mjesta sve do 20. travnja pojačavajući vašu želju za egzotičnim iskustvima i novim vezama. Htjet ćete začiniti svoj ljubavni život, ali mogli biste naletjeti na pojedince koji će vam se odupirati i neće htjeti izaći iz svoje sigurne zone ni pod koju cijenu. Trebat će vam puno više strpljenja i pažnje kako biste postigli napredak u vezi na koji ciljate. 

POSAO: Sunce u dinamičnom Ovnu grije vašu 9. Kuću viših ciljeva sve do 20. travnja  olakšavajući vam dobrom motivacijom uspjeh i napredovanje u karijeri, pogotovo u poslovima koji se tiču dalekih lokacija. Bavite li se marketingom, promocija će vam ići više nego dobro pa iskoristite to kako biste promovirali ne samo svoje proizvode nego i sebe. Mladi Mjesec u Biku pojačao je vaš nemir i želju za novim i neistraženim područjima djelovanja. Od 18. travnja se više posvetite detaljima.

ZDRAVLJE: Zdravi ste k'o dren, što bi rekli u narodu, ali pripazite na rasipanje energije jer biste se mogli iscrpiti, a to nije dobro po zdravlje i imunološki sustav.

loading...