Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Djevica


Mjesečni horoskop - 01.11.2019. do 30.11.2019.

LJUBAV: Neptun, vladar vašeg ljubavnom života donosi vam jedan poveći pomak naprijed. Stvar je samo što nećete moći kontrolirati svaki dio te promjene, a nemogućnost kontrole je vaš najveći strah. Istovremeno ćete biti sretni i uplašeni. Merkur koji ulazi u znak Strijelca donijet će vam pak poneku nevolju s ponašanjem prema partneru. Pripazite što govorite i kako se ponašate u njegovom/njenom društvu. Partner će vam pružati podršku, ali samo ako je siguran u vašu ljubav. Nemojte ga iskorištavati.

POSAO: Ovaj mjesec morat ćete pokazati odlučnost na poslovnom planu kakvu do sada niste trebali. Početak mjeseca bit će posebno pod velikim stresom sve do 8. studenog. Mladi Mjesec donosi vam nove prilike koje trebate iskoristiti jer bi se neke od njih dale jako dobro naplatiti. Sredina mjeseca donosi vam lagano smirenje, ali ne i smanjenje poslovnih obveza. Kraj mjeseca donosi dobre vijesti od kolega pa ćete se moći opustiti.

ZDRAVLJE: S  obzirom na količinu posla koje ste preuzeli na sebe velika je vjerojatnost da ćete oslabiti svoj organizam. Moguće su prehlade pa pojačajte vitamine.

loading...