Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Vaga


Mjesečni horoskop - 01.01.2019. do 31.01.2019.

LJUBAV: Prihvatite - prošla godina bila je puna iskušenja za vas, ali uspjeli ste bar u određenoj mjeri napredovati kao osoba. Ojačali ste i postali mudriji. 0odnos s partnerom zbog toga je patio i/ili bio pod velikim pritiskom ,ali čini se kako vi samo tako učite važne lekcije. Koliko god frustrirajuće zvučalo to vas je gurnulo do točke s koje nema povratka. Situacija se popravlja krajem mjeseca donoseći vam „slučajne" susrete. Prihvatite ih otvorena srca jer će vam biti vrlo korisni.

POSAO: Novi susreti koji će se početi događati krajem mjeseca bit će vam korisni i na poslovnom polju. Neki od njih donijet će vam nove poslovne ugovore ili vas usmjeriti na nove poslovne puteve. Ne brinite, morat ćete i vi odraditi svoj dio! Nemojte inzistirati na stvarima u kojima nemate prolazak. Kraj mjeseca donosi vam pojačani priljev novca u obliku povrata nekog duga ili poklona od roditelja.

ZDRAVLJE: Općenito ćete se osjećati dobro, ali mogli biste imati problema s cirkulacijom. Posebno se pripazite ako imate problema s trnjenjem ekstremiteta.

loading...