Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Strijelac


Mjesečni horoskop - 01.02.2019. do 28.02.2019.

 

LJUBAV: Imat ćete snažni osobni izraz koji će vam dati poseban šarm kojem je teško odoljeti. Lako ćete se promovirati i postizati željene ciljeve. S obzirom da se jako dobro osjećate u vlastitoj koži, drugim ljudima to neće moći pobjeći. Vaše zračenje privlačit će sve poput svjetla i moljca. Imate li partnera, dajte mu malo i dobit ćete puno. Dajte mu puno i dobit ćete sve! Kritično razdoblje je prošlo. Ovo je vaš mjesec ljubavi. Uživajte!

POSAO: Merkur vam donosi pojačane kreativne misli i aktivnost. Bit ćete puni energije i spremni na komunikaciju sa svima oko sebe. poslovno to će se jako dobro odraziti iako ćete imati više obveza nego što volite. Prihvatite li neki novi projekt, ovog mjeseca ćete postići ako puno, a moguće je da ćete ga i dovršiti puno prije vremena. Ako je vaš posao pregovaranje ili diplomacija, možete očekivati da ćete briljirati. Samo naprijed!

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično. Pripazite samo na glavobolje koje mogu biti uzrokovane pretjeranim radom ili alkoholom!

loading...