Početnaandrew marc, Carrefour, Mango, Shoes, Zalando, OTTO, Trivago, Balsamik, Heeliana, Subito, BMV
Škorpion


Mjesečni horoskop - 01.02.2019. do 28.02.2019.

škorpion

 

LJUBAV: Oko polovine veljače možete očekivati jednu jako dobru vijest. Područje ljubavi je u redu. Nije sjajno kao inače, ali ako se budete znali dovoljno kontrolirati sve će biti kako treba. Čini se kako upravo vi svojim depresijama utječete na pogoršanje odnosa s voljenom osobom. Ovo se posebno odnosi na pripadnike znaka koji su nedavno izašli iz veze. Što je gotovo je gotovo, nemojte se osvećivati jer tako sam ona sebe privlačite negativnu energiju. Što se tiče strasti, ona bi mogla frcati poput vatrometa pa se pripazite ako ste u ozbiljnoj vezi jer biste se mogli naći u iskušenju da iznevjerite osobu koju volite.

POSAO: Ovaj mjesec bit će pozitivan, ali izuzetno naporan i težak za vas. Možete očekivati neke manje probleme koji će vas činiti nervoznim i sklonijim ispadima. Nemojte raditi ništa naglo jer ćete si pokvariti ono lijepo što vam dolazi oko polovine veljače. Financijska situacija nije bajna, ali krajem mjeseca se popravlja. U prvoj polovici mjeseca imat ćete nekoliko intenzivnih razgovora s nadređenim. Pripazite što govorite jer bi se sve moglo vrlo lako pretvoriti u svađu.

ZDRAVLJE: Energija je oscilirajuća pa će vam i zdravlje biti takvo. Čuvajte se problema sa želucem. Moguće je i trovanje hranom pa dobro provjeravajte što jedete!

loading...